Jogi nyilatkozat PDF Nyomtatás E-mail

A www.hajrahazai.hu/roadshow weboldal használatával kapcsolatos jogi tudnivalók

A www.hajrahazai.hu/roadshow weboldalt (a továbbiakban: honlap) az Európai Élelmiszerlánc Parlament Foodlawment egyesület (1095 Budapest, Mester utca 81.) üzemelteti.

A honlap használatának feltételei

A Foodlawment Egyesület a honlapon található anyagok kizárólag személyes, nem kereskedelmi célú tanulmányozását és letöltését engedélyezi, azzal a feltétellel, hogy a weblapot használó az eredeti anyagokat vagy azok másolatait érintő szerzői jogokat és a szellemi alkotásokhoz fűződő egyéb jogokat maradéktalanul tiszteletben tartja. A szerzői jog alkotmányos alapjog, mely mindennemű nyilatkozat nélkül is védi az alkotók jogait.

A jelen honlapon található anyagokat a weblapot használó nem jogosult forrásmegjelölés nélkül módosítani, újra előállítani, nyilvánosan közzétenni, előadni, terjeszteni, illetve egyéb módon a nyilvánosságot szolgáló vagy kereskedelmi célzattal felhasználni.

Jelen feltételek értelmében a weblapon megjelenő anyagok más internetes oldalakon, illetve számítógépes hálózati rendszerekben való bármilyen célú felhasználásához is egyértelmű forrásmegjelölés, illetve kereskedelmi cél esetén a Foodlawment Egyesülettől további felhatalmazás szükséges.

Online adatvédelmi nyilatkozat

A Foodlawment Egyesület elkötelezett az ügyfelek bizalmas és személyes információinak tiszteletben tartása és megőrzése iránt. A honlap oldalainak többsége bármikor megtekinthető anélkül, hogy a látogató felfedné kilétét, vagy bármilyen személyes információt szolgáltatna magáról.

A honlap meghatározott részeihez való hozzáférés azonban az információk személyre szabása, illetve a látogatók pontosabb kiszolgálása érdekében regisztrációhoz kötött. Ha Önt a regisztráció során arra kérjük, hogy részünkre olyan információkat adjon meg, melyek személyes adatoknak minősülnek, akkor ezt annak törvényi szabályozása szerint kezeljük.

Az érvényes jogszabályok szerint a gazdasági szervezetek és társadalmi szervezetek adatai közérdeklődésre számottartónak minősülnek, tehát ezek visszatartása adattörvénybe ütköző tevékenység, ezek ábrázolásához a szervezet külön engedélye nem szükséges.

Adattípustól függetlenül a Foodlawment Egyesület nem adja el, nem adja bérbe és nem is kölcsönzi az ügyfeleire vonatkozó információkat harmadik félnek.

A Foodlawment Egyesület mint adatkezelő, a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LIII. törvény előírásait maradéktalanul betartva fogja az Ön illetve cége adatait kezelni és nyilvántartani, s csak abban a körben, melyhez Ön kifejezett felhatalmazást adott.

A regisztráció során tudomásunkra jutott személyes adatait semmilyen körülmények között nem tesszük - az Ön kifejezett jóváhagyó hozzájárulása nélkül - más számára hozzáférhetővé. A Foodlawment Egyesület Internetes szolgáltatásaiban a közzétett információkért a forrás megjelölésével az adatforrás hitelességének felelősségét nem vállalhatja át.

Biztonság

A Foodlawment Egyesület elkötelezett az ügyfelek információinak védelme iránt. A jogosulatlan hozzáférés és nyilvánosságra hozatal elkerülésére minden tőle telhetőt megtesz. Az adatok pontosságának biztosítása és a legmegfelelőbb adatfelhasználás érdekében megfelelő szoftveres szűrőprogramokat (vírus- és spamvédelmi rendszerek, robotvédett E-mail közlési formátumot, stb.), valamint további szerveroldali elektronikus és műszaki adatvédelmi módszereket használunk. Fenntartjuk a jogot, hogy szerverbetörési kísérletek, adathalász akciók érzékelése esetén büntetőeljárást kezdeményezzünk a támadót azonosító digitális nyomok alapján.

Esélyegyenlőség biztosítása

A Foodlawment Egyesület az esélyegyenlőségi szempontokat érvényesíti az akadálymentes webtartalom kialakításával.

 

 
FacebookIWIWGoogle bookmarkTwitter